![]() |
|
زبان کامپوننت مدرسه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: زبان کامپوننت مدرسه (/thread-12851.html) |
زبان کامپوننت مدرسه - hadgph - ۱۸-۶-۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ عصر با سلام از کامپوننت مدرسه (جوم ریپورت ) ورژن 5 روی جوملا 2.5.8 استفاده کردم ولی هر کار کردم نتونسم زبانش رو فارسی کنم. زبان انگلیسیش هم باز نمیشه. کامپوننت رو ضمیمه کردم. لطفا راهنماییم کنید.
RE: زبان کامپوننت مدرسه - hadgph - ۱۸-۶-۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ عصر تصویر مدیریت رو هم ضمیمه کردم
RE: زبان کامپوننت مدرسه - سعید حمزه زاده - ۱۸-۶-۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ عصر فکر میکنم مشکل از فایل زبان باشه RE: زبان کامپوننت مدرسه - hadgph - ۱۹-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ صبح کامپوننت رو در پست اولی ضمیمه کردم. میشه یه نگاهی بهش بیاندزید. روی لکال و هاست دوتاش امتحان کردم. ولی هر دو مورد همین مشکل رو داشت در ضمن از اینجا دانلود کردم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: زبان کامپوننت مدرسه - Reza Ganji - ۱۹-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ صبح مشکلش اینه که در فایل نصب فایل های زبان اضافه نشده که موقع نصب منتقل بشه به پوشه زبان. ابتدا عرض کنم این کامپوننت روی لوکال قابل استفاده نیست و فقط روی سایت میشه استفاده کرد. میتونید فایل های زبان فارسی رو دستی به پوشه های مورد نیاز انتقال دهید و یا فایل نصب رو ویرایش کنید. من براتون ویرایش میکنم و قرار میدهم تا نیم ساعت دیگر. کامپوننت مدرسه joom-reports5_j2.5 بدون مشکل نصب زبان فارسی - Reza Ganji - ۱۹-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ صبح من فایل نصب کامپوننت رو ویرایش کردم و برای دانلود شما و سایر دوستانی که این مشکل رو داشتند پیوست کردم. RE: زبان کامپوننت مدرسه - hadgph - ۱۹-۶-۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ صبح خیلی ممنون از لطفتون. متاسفانه مشکلم پا برجاست اطلاعات مدیریت رو براتون خصوصی می فرستم . اگه لطف کنید یه نگاهی بیاندزید ممنون میشم. RE: زبان کامپوننت مدرسه - soal1389 - ۲۶-۶-۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ عصر با سلام و تشکر من نصب کردم بعد از لینک به منو در سایت پیغام ALERTNOAUTHOR داد |