![]() |
|
مشکل در نقشه ویجکتید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در نقشه ویجکتید (/thread-12773.html) |
مشکل در نقشه ویجکتید - LEVIN 3D - ۱۰-۶-۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ عصر درود بر ایرانیان پاک زاد من نمیدونم این ویجتکیت با ایگزمپ چه مشکلی داره ؟؟؟ نقشه درست میکنم (البته تو لوکال هاست ها) میزنم تو جای یک ماژول دیگه ولی نشون نمیده!!! حالا یه ارور داره که تو عکس نشون دادم ببینین ... میشه راهنماییم کنین؟؟؟ RE: مشکل در نقشه ویجکتید - سعید حمزه زاده - ۱۰-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ عصر در لوکال هیچ مشکلی قابل پیگیری نیست دوست عزیز ممکنه از لوکال هم باشه در هاست بررسی کنید اگر مشکل داشتید لینک بدید یا علی RE: مشکل در نقشه ویجکتید - LEVIN 3D - ۱۰-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ عصر این ارور رو میده Warning: Creating default object from empty value in D:\xampp\htdocs\LEVIN3D\media\widgetkit\widgets\map\map.php on line 54 RE: مشکل در نقشه ویجکتید - سعید حمزه زاده - ۱۰-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ عصر دوست عزیز عرض کردم خدمتتون در لوکال نمیشه راهنمایی کرد چون خیلی از افزونه ها در لوکار کار نمیکنند یا علی |