![]() |
|
ماژول IceMegaMenu - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: ماژول IceMegaMenu (/thread-1275.html) |
ماژول IceMegaMenu - Pourdaryaei - ۲۴-۳-۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ عصر ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعد از دانلود فايل رو استخراج كنيد ، كه شامل ماژول ، پلاگين و فايل pdf آموزشه RE: ماژول IceMegaMenu - Mojtaba Pordel - ۲۵-۳-۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ عصر سلام من هنوز تست نکردم، ولی با rtl مشکل نداره؟ RE: ماژول IceMegaMenu - Pourdaryaei - ۲۵-۳-۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ عصر والا من خودمم تست نكردم ولي ديدم جالبه RE: ماژول IceMegaMenu - naderi22 - ۱۵-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ صبح سلام به همه من وقتی این ماژول رو نصب میکنم کلا منو به هم میریزه برای حل مشکل باید چیکار کنم >
RE: ماژول IceMegaMenu - مرتضی محمدجانی - ۱۵-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۰۹ صبح دوست عزیز شما در یک تاپیک دیگر مشکل را مطرح کنید و همچینین دمو قرار دهید
ماژول IceMegaMenu - mhasan - ۲۸-۱۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ عصر [align=right]با سلام من هم با این ماژول مشکل دارم با اینکه جاوا اسکریپت آن را هم دستکاری کردم ولی بازهم با موقعیت اصلیش فاصله داره این هم لینک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |