![]() |
|
سوال درباره ماژول گلوبال نیوز - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: سوال درباره ماژول گلوبال نیوز (/thread-12745.html) |
سوال درباره ماژول گلوبال نیوز - nohz - ۷-۶-۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ عصر سلام دوستان خسته نباشید من برای قسمت یادداشت سایتم از ماژول گلویال نیوز استفاده کردم، اما وقتی تو تنظیماتش تیک لینک به مطالب بیشتر را که می زنم توی سایت به انگلیسی می نویسه(More Articles...) دوستان بفرمایید چظور من متن اون رو تغییرش بدم به فارسی؟ با تشکر اینم آدرس سایت، قسمت یادداشت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سوال درباره ماژول گلوبال نیوز - Zhyar - ۷-۶-۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ عصر درود در کدام قسمت به این شکل هستش من که ندیدم RE: سوال درباره ماژول گلوبال نیوز - nohz - ۷-۶-۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ عصر سلام در سمت چپ، یادداشت ها RE: سوال درباره ماژول گلوبال نیوز - mahan - ۹-۶-۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ عصر درود بر شما به احتمال زیاد در فایل زبان مربوط به ماژول باید به دنبال واژه باشید و آنرا فارسی کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |