![]() |
|
مشکل درج یک مطلب در چند مجموعه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل درج یک مطلب در چند مجموعه (/thread-12729.html) |
مشکل درج یک مطلب در چند مجموعه - mina123 - ۵-۶-۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ عصر با سلام خدمت دوستان لطفا راهنمایی کنید برای اینکه بتونم در K2 یک مطلب رو به چند مجموعه اختصاص بدم باید چیکار کنم؟ البته از فزونه K2AddC_v1 استفاده کردم، وتو قسمت مدیریت میشه چندتا مجموعه انتخاب کرد ولی عملا این اتفاق نمیوفته و اصلا تاثیری نداره و مجموعه مطلب رو تنها از همون فیلد "رده" که واسه خود K2 هست در نظر می گیرد. لطفا هرچه زودتر یکی راهنمایی کنه!
مشکل درج یک مطلب در چند مجموعه - Zhyar - ۵-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ عصر درود جوملا خودش این امکان رو داره که یه مطلب رو در چند مجموعه کپی کنی ولی برای K2 نمیدونم صدق کنه این موضوع یا نه RE: مشکل درج یک مطلب در چند مجموعه - mina123 - ۶-۶-۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ عصر با تشکر از شما بله منظورتون افزونه multicatgory هست؟ ولی چون این سایت خیلی وقت هست راه اندازی شده و مطالب در K2 درج شده است باید مشکل کی 2 رو بتونم حل کنم! دوستان اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم هر چه سریع تر راهنماییم کنن
|