![]() |
|
درخواست افزونه اين سايت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست افزونه اين سايت (/thread-12700.html) |
درخواست افزونه اين سايت - hosseinpour - ۳-۶-۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ صبح با سلام و خسته نباشيد ... دوستان لطف ميكنيد افزونه اين سايت رو بهم معرفي كنيد جوملا 1.5 ( رزرو هتل زده اونو ميگم) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. البته ناگفته نماند سرچ كردم كامپوننتهايي پيدا كردم ولي به خوبي اين نبودن اگه كمك كنيد ممنون ميشم درخواست افزونه اين سايت - hosseinpour - ۳-۶-۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون از كمكها خودم پيدا كردم ولي برا جوملا 2.5 هست كسي 1.5 jomres سراغ نداره فوريه
درخواست افزونه اين سايت - Reza Ganji - ۴-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ صبح من یه نسخه قدیمی دارم اما تست نکردم و اگر مایل باشید براتون میفرستم.برای سال 2010 هستش. RE: درخواست افزونه اين سايت - hosseinpour - ۴-۶-۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ صبح اگه لطف كنيد ممنون ميشم يه تستي ميكنم ضرر كه نداره
درخواست افزونه اين سايت - Reza Ganji - ۴-۶-۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از لینک بالا دانلود کنید. |