![]() |
|
مشکل سرعت دانلود کم در جی دانلود!!!!!!!!! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل سرعت دانلود کم در جی دانلود!!!!!!!!! (/thread-12683.html) |
مشکل سرعت دانلود کم در جی دانلود!!!!!!!!! - سجاد ابراهیمی - ۱-۶-۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ عصر سلام من از کامپوننت جی دانلود برای لینک های دانلود سایت استفاده می کنم ولی نمی دونم چرا وقتی کسی می خواد از این کامپوننت دانلود کنه به شدت سرعت دانلود از سایت رو پایین میاره و خیلی داغون دانلود می کنه برای رفع این مشکل باید چی کار کرد؟ دوستان بی زحمت راهنمایی کنند مشکل سرعت دانلود کم در جی دانلود!!!!!!!!! - سجاد ابراهیمی - ۲-۶-۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ صبح نیست کسی مرا یاری کند؟ مشکل سرعت دانلود کم در جی دانلود!!!!!!!!! - Reza Ganji - ۲-۶-۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ صبح خوب این بستگی به سرور و ترافیک سرور داره و یا اینکه هاستینگ محدودیتی ایجاد کرده. اگر براتون مقدوره از لینک مستقیم استفاده کنید. البته به احتمال زیاد هاستینگ این محدودیت رو ایجاد کرده باشه مشکل سرعت دانلود کم در جی دانلود!!!!!!!!! - سجاد ابراهیمی - ۲-۶-۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ صبح نه اقای گنجی فقط با جی دانلود این طوره از هر پوشه ایی و یا لینکی توی سایت به خوام دانلود کنم با سرعت بالا دانلود می شه مشکل سرعت دانلود کم در جی دانلود!!!!!!!!! - btheme - ۴-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ صبح متاسفانه من همچین مشکلی دارم و این مسئله رو در کامپونت فوکا دانلود هم به وضوح دیدم و بیشتر فکر میکنم برمیگرده به لینک غیر مستقیمی که خود کامپونت از فایل مورد نظر میسازه و اگر لینک مستقیم و قابل رزیوم در دسترس قرار می داد کل این مشکل حل میشد ... مشکل سرعت دانلود کم در جی دانلود!!!!!!!!! - سجاد ابراهیمی - ۶-۶-۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ صبح من با فوکا این مشکل رو نداشتم فقط با جی دانلود اینطوره دوستان به داد ما برسید RE: مشکل سرعت دانلود کم در جی دانلود!!!!!!!!! - سجاد ابراهیمی - ۹-۶-۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ عصر با سلام به همه ی دوستان این مشکل کندی سرعت در جی دانلود رو که برخی از دوستان دارند رو پیدا و حل کردم برای رفع این کندی دانلود از داخل مدیریت به مسیر: کامپوننت جی دانلود----------تب پیکر بندی------------و بعد از باز شدن تب پیکربندیهمون تب اولش رو که تب "دانلود ها"----------و این گزینه"فرستادن دانلود ها از روی پی اچ پی اسکریپت؟ " رو روی no یا خیر قرار دهید. به همهین راحتی مشکل بر طرف خواهد شد پیروز و سربلند باشید |