![]() |
|
درخواست کمک برای عوض کردن هاست - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست کمک برای عوض کردن هاست (/thread-12671.html) |
درخواست کمک برای عوض کردن هاست - Ayaz - ۳۱-۵-۱۳۹۲ ۰۶:۵۲ عصر درود بنده میخام هاست سایتم رو عوض کنم. قبل از عوض کردم هاست چند تا سوال دارم. هاست فعلی سایت من لینوکسی از نوع آپاچی هست و شرکتی که میخام ازش سرویس بگیرم هاستش لینوکسی از نوه لایت اسپید هست. 1 - فرق هاست آپاچی و لایت اسپید چیه و کدومش بهتره؟ 2 - آیا حالت استفاده از mod_rewrite که در بخش تنظیمات سئو جوملا هست در هاست های لایت اسپید هم قابل فعال سازی هست؟ 3 - آیا امکان تغییر نام فایل htaccess در هاست لایت اسپید وجود داره؟ 4 - آیا هاست لایت اسپید با جوملا سازگار هست؟ 5 - فرق کنترل پانل DirectAdmin با cpanel چیه؟ ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید با تشکر درخواست کمک برای عوض کردن هاست - Reza Ganji - ۳۱-۵-۱۳۹۲ ۰۹:۰۲ عصر توضیحات زیاد میشه ولی سی پنل بهتر از دایرکت ادمینه ولی دایرکت ادمین هم خوبه. لایت اسپید کنار آپاچی کار میکنه و همچنین انجین ایکس.در مورد لایت اسپید زیاد نمیتونم توضیح بدم چون مطمئن نیستم ولی انجین ایکس درخواست های استاتیک رو پردازش میکنه و آپاچی دیگر درخواست هارو. استفاده از مود ری رایت هم در لایت اسپید وجود داره و میتونید از سئو و اچ تی اکسز استفاده کنید. آپاچی اگر خوب کانفینگ بشه زیاد نیازی به لایت اسپید و انجین ایکس نیست. اما این دو سرعت لود و امنیت رو بهتر میکنند. |