![]() |
|
سایت من تو کروم بد باز میشه!! چرا؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: سایت من تو کروم بد باز میشه!! چرا؟ (/thread-12540.html) |
سایت من تو کروم بد باز میشه!! چرا؟ - gogerd - ۱۸-۵-۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ عصر سلام دوستان یه سایتی دارم که 1 سال پیش طراحی شده! از وقتی انتقال سرور انجام شده تو گوگل کروم به صورت عکس زیر نمایش داده میشه! رو چندتا سیستم هم تست کردم همیتطوری هست! کسی میدونه علت چیه؟ با فایرفاکس خودم درست باز میشه! سایت من تو کروم بد باز میشه!! چرا؟ - Zhyar - ۱۸-۵-۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ عصر درود لطفا دمو بذارید تا تست کنیم سایت من تو کروم بد باز میشه!! چرا؟ - Reza Ganji - ۱۹-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ صبح سایت رو من چک کردم و اسکن هم کرد و چندین فایل آلوده حذف شد. همچنین سایت رو بروز رسانی کردم و پوشه های اضافی و فایل اضافی رو حذف کردم. الان فقط باید از گوگل درخواست بررسی مجدد سایت رو بکنید که لینک آموزشش هم براتون فرستادم. اگر درخواست بدید نهایتا تا بیست و چهار ساعت مشکل رفع میشه. سایت من تو کروم بد باز میشه!! چرا؟ - gogerd - ۲۰-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ عصر طبق اموزش عمل کردم اما حل نشد بازم!!! (۱۸-۵-۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ عصر)Zhyar نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Saffrontraders.com سایت من تو کروم بد باز میشه!! چرا؟ - hoomanb - ۲۰-۵-۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ عصر سلام من با کروم باز کردم مشکلی نداشت RE: سایت من تو کروم بد باز میشه!! چرا؟ - gogerd - ۲۱-۵-۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ عصر با کروم اینطوری باز میشه که تو عکس هست!! سایت من تو کروم بد باز میشه!! چرا؟ - sasanu - ۲۱-۵-۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ عصر من با کروم الان تست کردم مشکلی نداره و باز میشه شما یکبار کش مرورگرتون رو کامل حذف کنید و مرورگرتون رو ریستارت کنید |