![]() |
|
گالری عکس phoca gallery ver3.0.0 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-115.html) +----- موضوع: گالری عکس phoca gallery ver3.0.0 (/thread-1248.html) |
گالری عکس phoca gallery ver3.0.0 - farzid - ۱۹-۳-۱۳۹۰ ۰۸:۰۶ عصر این هم گالری عکس phoca gallery برای نسخه 1.6 جوملا RE: گالری عکس phoca gallery ver3.0.0 - exclusive - ۲۲-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۰۸ صبح سلام من این کامپوننت رو نصب کردم اما وقتی میخوام یه categgory ایجاد کنم موقع ذخیره کردنش خطای " ذخیره سازی با خطای : Category must have title روبرو گشت " میده با اینکه عنوان هم بهش میدم ممنون میشم جواب بدید RE: گالری عکس phoca gallery ver3.0.0 - احسان افشاری - ۲۲-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ صبح لطفا سوالات و مشکلاتتون رو با موضوع جدید و در فروم مربوطه قرار دهید و دمو نیز قرار بدید تا دوستان راحت تر بتونن کمکتون کنند. تشکر |