![]() |
|
مشکل انتشار در کا2 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل انتشار در کا2 (/thread-12478.html) |
مشکل انتشار در کا2 - amirali - ۱۳-۵-۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ صبح سلام نمیشه توی کا2 یک مطلب رو بنویسی و بعد ذخیره و بستن رو بزنی و اون مطلب هم منتشر بشه؟ من هر دفه مطلب میذارم باید یبار بیام ازش بیرون و یدفه دیگه برم توشو ذخیره رو بزنم. خعلی سخته مشکل انتشار در کا2 - mahan - ۱۳-۵-۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ عصر درود بر شما ظاهرا در قسمت تاریخ (ویرایش در زبان فارسی) کامپوننت شما مشکل دارد اگر زبان مدیریت را انگلیسی قرار دهید و یا بتوانید توابع تاریخ ها را منظم کنید نباید در تاریخ ایجاد و یا شروع انتشار یک آیتم مشکلی داشته باشید شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: مشکل انتشار در کا2 - amirali - ۱۳-۵-۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ عصر undefined سپاس نمیشه با ابدیت کردن یا بنحوهی این مشکل رو برطف کرد؟ اگه انگلیسی کنم از فایل زبان فارسی کنم میکشی پیش میاد؟ مشکل انتشار در کا2 - سعید حمزه زاده - ۱۴-۵-۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ صبح یک نسخه از k2 منتشر شد که مشکل تاریخ به کلی حل شده بود جستجو بفرمایید در کامپوننت ها مشکل انتشار در کا2 - sajad89m - ۱۵-۵-۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ عصر منم همین مشکل رو دارم. هر کا2 نصب کردم فایده نداشت. RE: مشکل انتشار در کا2 - mahan - ۱۵-۵-۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ عصر درود بر شما از این نسخه استفاده کنید و ببینید باز هم مشکل پابرجاست [attachment=6312] شاد باشید و شادی بخش دیگران مشکل انتشار در کا2 - sasanu - ۱۵-۵-۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ عصر در صورتیکه مشکلتون با بسته اصلاح شده آقای محرم پور حل نشد زبان رو در قسمت مدیریت برروی انگلیسی تنظیم کنید |