![]() |
|
برداشتن تاریخ زیر آخرین اخبار - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: برداشتن تاریخ زیر آخرین اخبار (/thread-12343.html) |
برداشتن تاریخ زیر آخرین اخبار - mohammad110 - ۳۰-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ صبح سلام دوستان من به تازگی با جوملا آشنا شدم یک ماژول آخرین اخبار رو گذاشتم توی صفحه اول ولی چون تاریخ هر مطلب رو نشون میده ارتفاعش زیاد شده و زیبایی رو بهم ریخته چطور میتونم برش دارم 2- همچنین می خواستم بدونم رنگ نوشته هاش رو چطور می تونم تغییر بدم مثلا مشکی بنویسه یا سفید توی جوملا 2.5 با تشکر برداشتن تاریخ زیر آخرین اخبار - سعید حمزه زاده - ۳۰-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ صبح به انجمن پارس جوم و دنیای گسترده جوملا خوش آمدید از چه ماژولی استفاده کردید دوست عزیزم؟ دمو سایتتون رو قرار بدید یا علی برداشتن تاریخ زیر آخرین اخبار - mohammad110 - ۳۰-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ صبح سلام ممنون از شما من یک قالب از روی سایت جوم آریا گرفتم و بسته پیش فرض رو هم نصب کردم ماژولی نصب نکردم روی هاست هست فعلا در ضمن رنگش رو هم می خواستم تغییر بدم با تشکر برداشتن تاریخ زیر آخرین اخبار - سعید حمزه زاده - ۳۰-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ صبح به نظرم ابتدا کتاب آموزشی جوملا رو مطالعه بفرمایید برداشتن تاریخ زیر آخرین اخبار - mohammad110 - ۳۰-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ صبح ممنون از راهنماییتون من هم از طریق سایت ها و آموزش ها دارم اطلاعاتم رو در مورد جوملا زیاد می کنم به هر حال سوالی هست که برام پیش اومده با تشکر برداشتن تاریخ زیر آخرین اخبار - mohammad110 - ۱-۵-۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ صبح دوستان کسی نظری نداره؟ ممنون برداشتن تاریخ زیر آخرین اخبار - سعید حمزه زاده - ۱-۵-۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ صبح دوست عزیز عرض کردم نمیشه دیگه مطالب ابتدایی کار با جوملا رو یاد داد که! برای جلوگیری از وقت، کتاب آموزش تصویری جوملا 2.5 ایجاد شده! لطفا دانلود و مطالعه بفرمایید یا علی برداشتن تاریخ زیر آخرین اخبار - mahan - ۱-۵-۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ عصر درود بر شما به توصیه جناب حمزه زاده عمل کنید اگر مشکل پابرجا بود آدرس سایت خود را قرار دهید و مشکل را دقیقا مطرح کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |