![]() |
|
مشکل اساسی با پارس جوم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل اساسی با پارس جوم (/thread-12338.html) |
مشکل اساسی با پارس جوم - arman1356 - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ عصر قبل از همه به خاطر گذاشتن این پست در اینجا عذر خواهی میکنم. جایی برای طرح این مشکل پیدا نکردم . متاسفانه مدت زیادی است که من تاپیک های پارس جوم رو به صورت بهم ریخته میبینم و هر کجا که از لغت انگلیسی و یا علامت استفاده شده باشه کل متن بهم میخوره مثل این ![]() کدوم تنظیم رو باید در فایر و کروم انجام بدم تا این مشکل بوجود نیاد. مشکل اساسی با پارس جوم - سعید حمزه زاده - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ عصر دوست عزیز مشکلی موجود نیست! شما از تنظیمات پروفایل زبان فارسی رو انتخاب کن یا علی RE: مشکل اساسی با پارس جوم - arman1356 - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ عصر (۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ عصر)سعید حمزه زاده نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آقا دمت گرم . راحت شدم . مشکل اساسی با پارس جوم - سعید حمزه زاده - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ عصر خواهش میکنم دوست عزیز موفق باشید |