![]() |
|
درست کردن جدول خصوصیات در ویچورمات - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درست کردن جدول خصوصیات در ویچورمات (/thread-12323.html) |
درست کردن جدول خصوصیات در ویچورمات - rezaetemadi - ۲۸-۴-۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ عصر سلام دوستان می خواهم در ویچورمات تب خصوصیات محصول درست کنم مثل این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چی کار کنم درست کردن جدول خصوصیات در ویچورمات - rezaetemadi - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۴۲ صبح چه صورتی جدول درست کنم ؟ درست کردن جدول خصوصیات در ویچورمات - Reza Ganji - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ صبح از پلاگین tabber سایت نونامبر میتونید اسفاده کنید.این پلاگین در ویرتومارت هم قابل استفاده است. RE: درست کردن جدول خصوصیات در ویچورمات - rezaetemadi - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ صبح چیزی که من متوجه شدم در ویچورمات دو تا تب داره مشخصات و تب نظرات ! یعنی نمی شود به این دو تا تب چیز دیگری اضافه کرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. روی یکی از محصولات بروید [attachment=6263] درست کردن جدول خصوصیات در ویچورمات - سعید حمزه زاده - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ صبح فکر میکنم باید در هسته دست ببرید "ویرچومارت صحیح هست" یا علی درست کردن جدول خصوصیات در ویچورمات - rezaetemadi - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ صبح نقل قول: فکر میکنم باید در هسته دست ببریدبیشتر توضیح بدهید درست کردن جدول خصوصیات در ویچورمات - سعید حمزه زاده - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ صبح باید در فایل های نمایش محصول دست ببرید و تغییرات بدید البته نیازمند آشنایی با php هست یا علی |