پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
این سایت با چی طراحی شده - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: این سایت با چی طراحی شده (/thread-12289.html)

این سایت با چی طراحی شده - fidoman - ۲۷-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ صبح

سلام این سایت با چه برنامه ای درست شده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا میشه با جوملا طراحی اش کرد ؟

ایا این افزونه در جوملا مشابه اش وجود دارد در عکس نشان می دهم

دوستان صفحات بعدی را هم ببینید

یکی ازم خواسته مشابه این رو با جوملا درست کنم

تو قالبی مثل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درست کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید .

این سایت با چی طراحی شده - Reza Ganji - ۲۷-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ صبح

شما درخواستتون چی هست ؟
این سایت شبیه سایت های b2b هست که اسکریپت های مانند علی بابا البته به انگلیسی باید سرچ کنید برای این منظور هستند.اگر در نت b2b script هم سرچ کنید اسکریپت های زیادی پیدا میکنید.
برای تجارت بین شرکت ها و تاجرین هست که تجار مستقیما از تولیدکنندگان محصولات رو تهیه کنند !
البته یک نوع دایرکتوری هست که فکر میکنم در جوملا هم چنین کامپوننتی باشه و اگر هم نبود میشه با افزونه های دایرکتوری ایجاد کرد.

RE: این سایت با چی طراحی شده - fidoman - ۲۸-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ صبح

(۲۷-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما درخواستتون چی هست ؟
این سایت شبیه سایت های b2b هست که اسکریپت های مانند علی بابا البته به انگلیسی باید سرچ کنید برای این منظور هستند.اگر در نت b2b script هم سرچ کنید اسکریپت های زیادی پیدا میکنید.
برای تجارت بین شرکت ها و تاجرین هست که تجار مستقیما از تولیدکنندگان محصولات رو تهیه کنند !
البته یک نوع دایرکتوری هست که فکر میکنم در جوملا هم چنین کامپوننتی باشه و اگر هم نبود میشه با افزونه های دایرکتوری ایجاد کرد.

سلام ممنون از راهنماییتان

یکی از مشتریان این سایت رو نشون داد و میخواست یک چیزی مثل سایت که به عنوان نمونه نشون داده را برای با جوملا3 درست کنم بر روی قالب سایتی که در عرایظم لینک آن را گذاشته ام یعنی کارایی سایت B2B در جوملا 3 شبیه به قالبی که معرفی کرده میخواهد .

1- میخواستم ببینم آیا امکان آن هست که با جوملا درستش کرد ؟
2- اگر هم بخواهیم مشابه آن را با جوملا طراحی کنیم باید از چه افزونه ای استفاده کنیم ؟
3-آیا اگر با جوملا میشه طراحی کرد جوملا 3 میتواند برآورده کند چیزی مانند سایت نمونه را ؟

ممنون میشوم راهنمایی بیشتری بفرمایید
با تشکر فراوان

این سایت با چی طراحی شده - Reza Ganji - ۲۸-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ صبح

برای جوملا هم چنین افزونه هایی هست و صدالبته تجاری هم هستند چون افزونه حرفه ای حساب میشوند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سایت با چی طراحی شده - fidoman - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ عصر

سپاسگذارم چطور میشه افزونه ها رو خریداری کرد ؟

این سایت با چی طراحی شده - Reza Ganji - ۳۰-۴-۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ صبح

میتونید از دوستانی که میتونند با کارت اعتباری خریداری کنند درخواست بدید براتون خرید کنند.