![]() |
|
افزونه ورود به سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: افزونه ورود به سایت (/thread-12278.html) |
افزونه ورود به سایت - mehraaaaan - ۲۶-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ صبح سلام دوستان من می خوام از سایتم فقط اعضا دیدن کنن کسانی که در سایت ثبت نام کردن و مدیریت تایید کرد وقتی دامنه را وارد کردن فقط فرم لاگین بیاد یه چیزی مثل مدیریت جوملا بعد اینکه نام کاربری و پسورد و وارد کرد بتونه وارد سایت بشه و اطلاعات و ببینه کسی راهکاری داره؟ افزونه ای واسه اینکار وجود داره؟ افزونه ورود به سایت - Reza Ganji - ۲۶-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ صبح شما همه چیز رو در سایت سطح دسترسی رو برای اعضا قرار دهید و یک منو به ایجاد کنید و به صفحه ورود لینک کنید و به عنوان منو پیش فرض قرار دهید. برای اینکه ماژول ورود رو در صفحه اصلی و جای مطالب قرار دهید میتونید یک مطلب ایجاد کنید و توسط افزونه های درج ماژول در مطلب ماژول رود و ثبت نام رو درون اون نمایش دهید و منویی رو که میخواهید بسازید نمایش یک مطلب خاص انتخاب کنید و این مطلب رو توسط اون فراخوانی کنید و منو را به عنوان منو پیش فرض سایت قرار دهید تا با زدن ادرس سایت شما این صفحه باز بشه. افزونه ورود به سایت - mehraaaaan - ۲۶-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ صبح جناب گنجی ممنون از اینکه خیلی زود جواب دادید همه موارد گفته شده همونی بود که من می خواستم جز مورد فرم ورود این فرم با CSS o HTML طراحی کردم می خوام با این فرم کاربر وارد شه افزونه ورود به سایت - Reza Ganji - ۲۶-۴-۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ صبح ببینید فرمی رو که خودتون طراحی کردید باید به دیتابیس وصل کنید که داستان داره و بهتره از افزونه ثبت نام خود جوملا استفاده کنید و اگر میتونید به اون فیلدهای دلخواه رو اضافه کنید. یا میتونید از ماژول ثبت نام کامیونیتی بیلدر استفاده کنید که البته باید اون کامپوننت رو نصب کنید و از ماژول ثبت نامش استفاده کنید. |