![]() |
|
اسلایدر مطالب سایت با Trendy FrontPage Slider - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html) +----- موضوع: اسلایدر مطالب سایت با Trendy FrontPage Slider (/thread-122.html) |
اسلایدر مطالب سایت با Trendy FrontPage Slider - Reza Ganji - ۲۸-۹-۱۳۸۹ ۰۴:۰۳ صبح ![]() سلام و درود این بار هم یک ماژول بسیار کاربردی و رایگان رو به دوستان معرفی میکنم ! توسط این ماژول میتوانید مطالب سایت خود را به صورت اسلاید بالا رونده همراه با مکث نمایش دهید برخی از خصوصیات: مناسب برای نمایش تعداد زیادی مقاله امکان پرش بین مطالب امکان اسلاید دستی و خودکار تنظیمات اسان برای تازه کاران و قابل ویرایش بودن سی اس اس برای افراد ماهر قابل استفاده در سایت های چند زبانه قابلیت نمایش تصاویر در سمت راست یا چپ مقاله قابلیت ترتیب نمایش مقالات،جدیدترین ها،پربازدیدترین ها،کم ترین بازدید شده ها،قدیمی ترین ها و تنظیمات دیگر ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]()
RE: اسلایدر مطالب سایت با Trendy FrontPage Slider - razie - ۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ صبح دوستان زحمت بکشید یه توضیحی بدید که این افزونه چطوری کار می کنه؟!؟!؟ من نصبش کردم ولی نفهمیدم چطوری باید استفاده کرد ازش؟!؟!؟!؟ RE: اسلایدر مطالب سایت با Trendy FrontPage Slider - Niko - ۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ صبح بعد از نصب بخش یا مجموعه ای که میخوای به صورت اسلایدی نشون بدی وارد کن و ماژول را جایی نمایش بده. RE: اسلایدر مطالب سایت با Trendy FrontPage Slider - razie - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ عصر دوست عزیز یه نگاهی به این لینک بندازید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من نصب کردم ولی نمی دونم کجا باید بهش مجموعه را معرفی کنم RE: اسلایدر مطالب سایت با Trendy FrontPage Slider - Mojtaba Pordel - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ عصر سلام تو فيلد Section(s) بايد شناسه بخش ها رو وارد كني (از مديريت بخش ها ميشه شناسه ها رو ديد) تو فيلد Categories هم ميشه شناسه مجموعه ها رو وارد كرد. البته من تنظيماتش رو هم انجام دادم، ولي مطالب رو اسلايد نمي كنه. اين ماژول قديميه و خيلي جالب نيست. الان ماژول هاي خيلي حرفه اي تر و زيباتري اومده. كافيه تو جوملا سرچ كنين RE: اسلایدر مطالب سایت با Trendy FrontPage Slider - razie - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ عصر اگر امکانش هست ماژولی که فرمودید حرفه ای و زیباتر است را یا لینک دانلود بدهید و یا قرار دهید برای دانلود. با تشکر دوست عزیز کاری که شما فرمودید را انجام دادم ولی نشد کلا بهم ریخت, الان غیر فعال کردم اگر نمونه مشابه بدهید , لطف می کنید RE: اسلایدر مطالب سایت با Trendy FrontPage Slider - Mojtaba Pordel - ۱۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۴۷ عصر سلام تو دايركتوري زير موارد خوبي رو ميتونين پيدا كنين: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. BT Content Slider Art iSlider Free Slider SP1 Lof ArticlesSlideShow 2J News Slider Lof Article Scroller Module mmCarousel Free VTEM Slides Yt Content SlideShow II So News Module RokStories Content Tabs ARI Slider Content Slider تعدادشون زياده. تو همون دايركتوري كه معرفي كردم، باز هم مي تونين پيدا كنين RE: اسلایدر مطالب سایت با Trendy FrontPage Slider - leksoz - ۲۶-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ صبح اگر همین ماژول افقی باشه خیلی خوب میشه کسی همچین چیزی رو به صورت افقی برای 1.5 داره؟ |