![]() |
|
مشکل نمایش عکس در Phoca Gallery - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل نمایش عکس در Phoca Gallery (/thread-12198.html) |
مشکل نمایش عکس در Phoca Gallery - re123 - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ عصر سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید Phoca Gallery 3.1.1 هست جوملای من 1.7.2 من قبلا عکس می گذاشتم هم عکس کوچک را نمایش میداد و هم وقتی روش کلیک می کردیم نمایش میداد ولی الان هیچ چیز نمایش نمیدهد..ولی دانلود میشه چه کار باید بکنم این هم عکس
مشکل نمایش عکس در Phoca Gallery - sasanu - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ عصر 1- یک دمو از صفحه مورد نظر قرار بدید 2-بررسی کنید چه تغییراتی در این اواخراعمال کردید *تغییراتی در سیستم کمپوننت *تغییر وآپدیت هسته جوملا *نصب و تنظیم افزونه های خاص بهینه سازی سایت *تغییرات احتمالی در سرور *تغییرات احتمالی دیگر... در error log خطاهای موجود رو بررسی کنید و اعلام کنید مشکل نمایش عکس در Phoca Gallery - re123 - ۲۱-۴-۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ صبح هیچ تغییر خاصی من ندادم هیچ افزونه جدیدی نصب نکردم هیچ پیغام خاصی هم نمیده |