![]() |
|
دورخواست ماژولی شبیه به این سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: دورخواست ماژولی شبیه به این سایت (/thread-12190.html) |
دورخواست ماژولی شبیه به این سایت - Ayaz - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ عصر دورد دوستان من دنبال یک ماژول برای جوملا 2.5 مثل سایت بوندسلیگا هستم که بشه تو یکی از موقعیت های کناری سایت فعالش کرد و چند تا تب بخوره داخلش که داخل هر تب یه ماژول دیگه تعریف کنم(نمومه رو تو عکس گذاشتم)دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دورخواست ماژولی شبیه به این سایت - mrt69 - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ عصر با ماژول تب ساز می تونی این کار رو کنی gk 4 و gk 5 دو تا ماژول تب ساز خیلی خوبه که می تونی به تب هاش هم کد اختصاص بدید هم ماژول RE: دورخواست ماژولی شبیه به این سایت - Ayaz - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ عصر (۱۹-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ عصر)mrt69 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درود دوست عزیز از کجا میتونم این ماژول ها رو دانلود کنم؟ ممنون میشم لیک دانلودش رو بام بذارید دورخواست ماژولی شبیه به این سایت - Reza Ganji - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دورخواست ماژولی شبیه به این سایت - mahan - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |