![]() |
|
قرار دادن تبلیغ در قالب جوم سوشیال - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: قرار دادن تبلیغ در قالب جوم سوشیال (/thread-12189.html) |
قرار دادن تبلیغ در قالب جوم سوشیال - mahan57 - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ عصر با سلام جوم سوشیال رو روی سایت نصب کردم و در واقع مجزا از سایت اصلی نیست چطور می تونم در موقعیتهای قالب جوم سوشیال،تبلیغ قرار بدم.در ماژولی که میخوام در جوم سوشیال منتشر بشه محل موقعیت رو بطور دستی وارد کردم ولی نشون نداد. افزونه ای برای اینکار وجود داره؟ قرار دادن تبلیغ در قالب جوم سوشیال - mahan57 - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ عصر مشکل حل شد. از دوستان کسی می دونه فرمتهای مجاز برای آپلود فایل در جوم سوشیال چیه؟ فایلهای صوتی و تصویری و زیپ رو امتحان کردم هیچکدوم آپلود نشدند ولی فرمتهای متنی مشکلی ندارند قرار دادن تبلیغ در قالب جوم سوشیال - سعید حمزه زاده - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ صبح فکر میکنم در تنظیمات امکان مشخص نمودن فایل های مجاز وجود داشته باشه قرار دادن تبلیغ در قالب جوم سوشیال - mahan57 - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۵:۳۲ صبح در تنظیماتش گزینه ای که مربوط به پسوند فایلهای مجاز باشه وجود نداره قرار دادن تبلیغ در قالب جوم سوشیال - محمدسلیمانی - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ صبح سلام از تنظیمات رسانه پسوند های دلخوا رو اضافه کنید و تست کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |