![]() |
|
درخواست افزونه ای برای دادن امتیاز به مطالب سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: پلاگین های جوملا 2.5 (/forum-120.html) +----- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 2.5 (/forum-122.html) +----- موضوع: درخواست افزونه ای برای دادن امتیاز به مطالب سایت (/thread-12181.html) |
درخواست افزونه ای برای دادن امتیاز به مطالب سایت - Ayaz - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ صبح درود من دنبال افزوهه ای برای جوملا 2.5 هستم که کاربر بتونه به مطالب سایت امتیاز بدهممنون میشم چند مورد رو معرفی کنید با تشکر درخواست افزونه ای برای دادن امتیاز به مطالب سایت - sasanu - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ صبح دوست عزیز از افزونه extra vote استفاده کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درخواست افزونه ای برای دادن امتیاز به مطالب سایت - Ayaz - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ صبح من این افزونه را نصب کردم و فعالش هم کردم ولی این بخش به اخبار و مطالب من برای امتیاز دادن کاربر فعال نشد میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟ |