پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل با منوی آبشاری در قالب شرکتی برای جوملا 1.5 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل با منوی آبشاری در قالب شرکتی برای جوملا 1.5 (/thread-1217.html)

مشکل با منوی آبشاری در قالب شرکتی برای جوملا 1.5 - saeed22 - ۱۴-۳-۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ صبح

با عرض سلام خدمت مدیرهای فعال و زحمتکش پارس جوم

در صورت امکان آبشاری کردن منوهای این قالب رو آموزش بدید ، چون من هرکاری میکنم منوها در اکسپلورر درست نمایش داده نمیشن

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Tired

قالب شرکتی برای جوملا 1.5 همراه با منو آبشاری

RE: مشکل با منوی آبشاری در قالب شرکتی برای جوملا 1.5 - پیام عمرانی - ۱۴-۳-۱۳۹۰ ۰۸:۱۱ عصر

امکان داره که بعضی از منوهای آبشاری تو IE6 درست کار نکنن
به نظر من از منوی شرکت جوملا آرت استفاده کن تو دمو قالب rutile میتونه نمونشو ببینی

RE: مشکل با منوی آبشاری در قالب شرکتی برای جوملا 1.5 - saeed22 - ۱۴-۳-۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ عصر

آقای عمرانی منو rutile رو از کجا دانلود کنم ؟ :((
نیاز به کمک فوری

RE: مشکل با منوی آبشاری در قالب شرکتی برای جوملا 1.5 - پیام عمرانی - ۱۵-۳-۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ صبح

یه سرچ تو گوگل بزنید 100 % گیر میارید

RE: مشکل با منوی آبشاری در قالب شرکتی برای جوملا 1.5 - saeed22 - ۱۵-۳-۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ عصر

آقای عمرانی من گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگه ممکنه شما لینک دانلود بدید ممنون میشم

RE: مشکل با منوی آبشاری در قالب شرکتی برای جوملا 1.5 - پیام عمرانی - ۱۵-۳-۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ عصر

من سایت خودتونو دیدم میشه بگید دقیقا چیه مشکل چون بهم خوردگی ندیدم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونم به چشم باید یه نگاهی بندازم تو سیستم

RE: مشکل با منوی آبشاری در قالب شرکتی برای جوملا 1.5 - saeed22 - ۱۶-۳-۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ صبح

چی شد ؟ بی صبرانه منتظرم Think