![]() |
|
پیشنهاد ترجمه:ماژول آمار بازدید حرفه ای برای سایت- برای جوملا 1.7 و 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: پيشنهاد ترجمه افزونه ها (/forum-89.html) +--- موضوع: پیشنهاد ترجمه:ماژول آمار بازدید حرفه ای برای سایت- برای جوملا 1.7 و 2.5 (/thread-12110.html) |
پیشنهاد ترجمه:ماژول آمار بازدید حرفه ای برای سایت- برای جوملا 1.7 و 2.5 - hesari_313 - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ صبح با سلام به همه دوستان امروز می خوام یه افزونه برای ترجمه معرفی کنم دوستانی که میتونن ترجمه کنن دست به کار شن ![]() مشخصات افزونه همراه با توضیح: نقل قول:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پیشنهاد ترجمه:ماژول آمار بازدید حرفه ای برای سایت- برای جوملا 1.7 و 2.5 - سعید حمزه زاده - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ عصر فکر میکنم این ماژول قبلا فارسی شده موجود بود! جناب گنجی لطفا بررسی بفرمایید اگر موجود نیست ترجمه کنم پیشنهاد ترجمه:ماژول آمار بازدید حرفه ای برای سایت- برای جوملا 1.7 و 2.5 - hesari_313 - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ عصر لطفا بررسی شود
|