![]() |
|
راهنمايي در مورد قيمت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راهنمايي در مورد قيمت (/thread-12105.html) |
راهنمايي در مورد قيمت - hosseinpour - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ صبح من ميخوام كار يه سايت رو به عهده بگيرم كه 1. تجديد نظر در قالب 2. طراحي ارم 3. اضاف كردن چند بخخش به سايت اعم از رزرو هتل و عكس و كارت پستال و تماس با مديراي هتل و معرفي چند بخش از استان و..... به نظرتون تو چه قيمتي بايد به توافق رسيد ؟ اصلا نميدونم چقدر پيشهاد بدم كه نه سيخ بسوزه نه كباب راهنمايي در مورد قيمت - سعید حمزه زاده - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ صبح برای رزرو که باید از اسکریپت استفاده کنید مثل اینی که من درست کردم: hotel.rtgroup.ir فکر میکنم برای تغییرات 100 خوبه بحث رزرو رو هم اگر از اسکریپت جداگانه ای استفاده کنید باید هزینه جداگانه بگیرید راهنمايي در مورد قيمت - hosseinpour - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ صبح ببينيد سايت اينه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. يكم كار داره و حتما بايد از اسكريپت استفاده شه راهنمايي در مورد قيمت - سعید حمزه زاده - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ صبح این اسکریپتی که بنده استفاده کردم یک اسکریپت خارجی هست که تا بحال هم ترجمه نشده. خودم ترجمه و سفارشی سازی کردم و فقط مونده اتصال به درگاه بانکی جهت پرداخت. والا قابلیت رزرو بدون پرداخت با ثبت فیش بانکی و همچنین بدون پرداخت هم موجوده. سایتشون رو دیدم، متاسفانه با کیبورد عربی طراحی شده که باعث شده ی ها با 2 نقطه زیر ثبت بشه! همچنین پلاگین آرشیو خودکار مشکل داره! قالب نیاز به سفارشی سازی فونت هم داره!!! قالب وارز هست و کپی رایت روسی هم داره! بنده پیشنهاد قیمت 100 تومان رو پس میگیرم! ![]() ![]()
راهنمايي در مورد قيمت - hosseinpour - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ صبح لطفا يكي كمك كنه چقدر خوبه برا اين سايت ؟ راهنمايي در مورد قيمت - سعید حمزه زاده - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ عصر به نظر بنده در این سایت هیچ کاری انجام نشده! بهتره هزینه طراحی سایت رو بگیرید هرچقدر دستمزدتون هست و از اول طراحی کنید براشون! |