![]() |
|
مشکل با All video share - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با All video share (/thread-12103.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل با All video share - iman1392 - ۱۳-۴-۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ عصر درود بنده از allvideo share دارم استفاده میکنم امادر کامپوننت در زمان آپلود ویدئو خطا میگیره و با اینکه در سه قسمت دیگر بخش اپلود یک ویدئو عکس و فیلم و فیلم اچ دی را میگیره و اپلود میکنه اما اون ویدئویی که باید در صفحه سایت نمایش داده شود را خطا گرفته و آپلود نمیکنه البته این راهم بگم که بنده بارها در تمامی سه قسمت مدیریت رسانه(انواع قابل نمایش فایل ها) پسوند ویدئو های مختلف را وارد و تست کردم اما نشد ک نشد بنظر شما اشکال کجاست؟:eyes: اگر تصویری بگید که عالیه ممنون اینم تصویر خطا: کمک کنید لطفا-اگر بشه فوری - سعید حمزه زاده - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ صبح این اخطار میگه فایل 3gp پشتیبانی نشده! خب طبیعی هم هست چون این نوع فایل مخصوص موبایل هست کمک کنید لطفا-اگر بشه فوری - iman1392 - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ صبح مرسی از راهنمایی شما ولی من چندتا فایل دیگه با پسوند های مختلف تست کردم 3gp,mpeg,mp4,avi هیچکدام نشد و بنظرم میاد ک Allvideo share از این فرمت ها پشتیبانی کنه پس چه فرمتی باید بذارم؟ کمک کنید لطفا-اگر بشه فوری - سعید حمزه زاده - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ صبح شاید flv باشه کمک کنید لطفا-اگر بشه فوری - iman1392 - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ صبح متاسفانه flv با چند حالت متفاوت هم نشد حس میکنم مشکل تو قسمت معرفی فرمت فایل ها در مدیریت رسانه ها باشه اما دقیق نمدونم اخه حس درست حسابی ندارم این ادرس سایت میشه یه نگاهی بندازین پایین سایته دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو این ادرس هم فرمت های پشتیبانی شده را زده اگر اشتباه نکنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کمک کنید لطفا-اگر بشه فوری - محمدسلیمانی - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ صبح سلام ورژن جوملا رو نگفتید اگر هست مثل تصویر ![]() اگر مثل گزینه 2 عمل کنید هیچ محدودیتی برای آپلود اعمال نمیشه و خوب طبیعتا از نظر امنیتی درست نیست البته میتونید این محدودیت را موقتی بردارید و بعد از آپلود برش گردونید و راه درسترش هم گزینه 3 هست به آخر لیست های موجود پسوند فایل مورد نظر را اضافه کنید مثال: ,3gp نکته پسوند ها باید به وسیله "," از هم جدا بشن موفق باشید کمک کنید لطفا-اگر بشه فوری - iman1392 - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ عصر سلام بله جوملا 2.5 هست همه این حالت ها راتست کردم حتی محدودیت آپلود را هم روی بله و هم روی خیر تست کردم اما همونطور که گفتم در کامپوننت در قسمت نمایش (preview) خطا میگیره ولی میشه تو این قسمت مثلا یه عکس آپلود کرد ولی تو سایت فقط صدا پخش میشه و تصویر سیاهه کسی هست که در حال حاضر با این افزونه کار کنه که من تو سایتش ببینم؟ کمک کنید لطفا-اگر بشه فوری - iman1392 - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ عصر آدم پیر میشه برای حله یه مشکل روزها باید صبر کرد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! ببخشید این فروم امکان چت یا تماس مستقیم نداره؟ کمک کنید لطفا-اگر بشه فوری - Reza Ganji - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ عصر شما فایل رو بطور کامل میتونید آپلود کنید ؟ ممکنه در تنظیمات پی اچ پی سرور محدودیت اعمال شده باشه و شما نمیتونید فایل با حجم بیشتر از دومگ آپلود کنید. میتونید از طریق اف تی پی یا کنترل پنل فایل هاتون رو آپلود کنید و بعد لینک اون رو استفاده کنید. معمولا با آپلود از طریق مدیریت جوملا این مشکلات هست.ضمن اینکه در موردی که گفتید فقط صدا پخش میشه ادرس رو قرار دهید ممکنه بدلیل مرورگر شما باشه. بهرحال من بنظرم میرسه اشکال از محدودیت حجم اپلود در تنظیمات پی اچ پی باشه و بهتره دستی اپلود کنید و از لینک مستقیم استفاده کنید و یا از طریق مدیریت افزونه فیلم رو انتخاب کنید. کمک کنید لطفا-اگر بشه فوری - iman1392 - ۱۵-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ صبح با تشکر از راهنمایی های همه دوستان جناب گنجی سپسگذارم مشکلم حل شد - ![]() اگر صلاح میدونید یا نیازی هست تا بنده هم برای کمک به سایر دوستان آموزش کامل all video share را بصورت تصویری اپ کنم (اگر کسی نیاز دارد) البته نمدونم کجا و چجوری این کار انجام بدم(منظورم تاپیک زدن و ... است) کامپننت all video share لینک دانلود نمیدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و چجور میشه لینک دانلود ویدیو ها را اضافه کرد؟ |