پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
درخواست قالب گرافیکی دارای ستون سمت راست - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html)
+---- موضوع: درخواست قالب گرافیکی دارای ستون سمت راست (/thread-12072.html)

درخواست قالب گرافیکی دارای ستون سمت راست - sfmhoo - ۱۲-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ صبح

با عرض سلام و خسته نباشید
از دوستان خواهشمندم لطفاً یه قالب رایگان گرافیکی و ترجیحا فارسی(اگر فارسی نبود اشکال نداره) بهم معرفی کنید که ستون سمت راستش از بالا تا پایین سراسری باشه و کل سمت راست موقعیت باشه نه اینکه از زیر اسلایدشو شروع بشه.

گرافیک زیبا و با رنگ و لعاب خوب و این ستون سمت راست برام خیلی مهمه. چیز خیلی ساده نمی خوام.
اگر بستۀ نصبی هم باشد خیلی بهتر است.
یکی از تصاویری که مشتری فرستاده و نمای کلی رو کشیده ضمیمه می کنم تا بهتر متوجه بشید چه جور قالبی می خوام. ستون سمت راستی هم که مدنظره با رنگ قرمز مشخص کردم.
[attachment=6200]

پیشاپیش از شما سپاسگذارم

درخواست قالب گرافیکی دارای ستون سمت راست - mahan - ۱۲-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ عصر

درود بر شما
بهترین راه استفاده از قالب آماده و شخصی سازی آن است، اگر خودتان به css آشنایی دارید می توانید آنرا انجام دهید و در غیر این صورت می توانید قالبی که به نظر شما نزدیک است را انتخاب و به یک طراح قالب سفارش دهید تا آنرا برای شما کامل کند.
اصولا هر قالبی دارای یک سری مزایا و معایب است که جمع شدن همه موارد در یک قالب کمی غیر ممککن است، چرا که هر قالبی برای هدف مشخصی طراحی می شود.

شاد باشید و شادی بخش دیگران

درخواست قالب گرافیکی دارای ستون سمت راست - sfmhoo - ۱۲-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ عصر

ممنون... بله تا حدی آشنایی دارم... بیش از هرچیزی این ستونسمت راست برام مهمه.. یه قالب گرفتم اما از فریم ورک میخونه و ادیتش پردردسره و تو هرمرحله که پیش میرم میبینم یه چیزیش نامناسبه. ظاهرش چندان خوب و شسته و رفته نیست