![]() |
|
نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی (/thread-12064.html) |
نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی - hasti27 - ۱۱-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ عصر سلام من از جوملا2.5 استفاده می کنم.در قسمت فارسی اعداد را فارسی نشون می ده و همه چی خوبه ولی چرا در قسمت انگلیسی هم اعداد فارسیند.مگه نباید عددها بصورت انگلیسی نکایش داده بشن؟ نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی - Reza Ganji - ۱۱-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ عصر چون این تغییرات در هسته جوملا انجام شده در قسمت انگلیسی هم اعمال شده.متاسفانه فارسی کردن اعداد با اینکه برای سایت زیباست اما برای برخی افزونه ها مشکل ایجاد میکنه نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی - hasti27 - ۱۱-۴-۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ عصر خوب من چکار کنم پس؟اعداد من در "مطالب" استفاده شده اونا هم فارسی شده اند نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی - mahan - ۱۱-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ عصر درود بر شما احتمالا پلاگینی برای فارسی سازی اعداد در بسته جوملای شما موجود است که باید غیر فعال کنید تا تمام اعداد انگلیسی شوند. شاد باشید و شادی بخش دیگران نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی - hasti27 - ۱۱-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ عصر سلام ولی من پلاگین خاصی ندارم که بخواد اعداد رو فارسی کنه. حالا برعکسش نمی شه که یه پلاگینی نصب کرد که اعداد را در زبان انگلیسی درست نشون بده؟ نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی - سعید حمزه زاده - ۱۱-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ عصر ممکنه از فونت فارسی استفاده مردید که اعداد در اون فارسی هستند یا علی نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی - hadiaj168 - ۱۲-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ صبح سلام از جوملای "جومینا" استفاده می کنید؟ اگه اینطوره پلاگین joominapersaiannumber رو غیرفعال کنید. نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی - hasti27 - ۱۲-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ عصر نه من از یه قالب quick start که خریدم استفاده می کنم که این پلاگین رو هم نداره نمایش اعداد فارسی در زبان انگلیسی - mahan - ۱۲-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ عصر درود بر شما می توانید بسته نصبی را از جایی که تهیه کردید هم کمک بگیرید، چون آنها بهتر می دانند که کدام قسمت جوملا را دستکاری کرده اند اگر قالب استفاده شده در بسته جوملای شما کد شده نیست می توانید یک بار در لوکال آن را بر روی جوملای نسخه اصلی و انگلیسی نصب کنید و بعد از اضافه کردن زبان فارسی آنرا تست کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |