![]() |
|
آموزش استفاده از ماژول mod_news_pro_gk4 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: آموزش استفاده از ماژول mod_news_pro_gk4 (/thread-12041.html) |
آموزش استفاده از ماژول mod_news_pro_gk4 - barahooei - ۹-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ عصر با سلام دوستان عزیز من هر ماژول خبری که نصب میکنم و مجموعه مورد نظر را به آن اختصاص میدم باز هم چیزی نمایش نمیده لطفا نحوه استفاده از این ماژول ها را آموزش بدهید. آموزش استفاده از ماژول mod_news_pro_gk4 - sasanu - ۹-۴-۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ عصر لوکال هستید یا آنلاین؟ آخرین نسخه افزونه رو مطابق با نسخه جوملاتون دانلود ونصب کنید آموزش استفاده از ماژول mod_news_pro_gk4 - barahooei - ۹-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ عصر آنلاین هستم و نسخه جوملا 2.5 رو دانلود کردم همه چیز درسته خود ماژول رو در پوزیشن مورد نظر نشون میده ولی مجموعه ها رو نه آموزش استفاده از ماژول mod_news_pro_gk4 - sasanu - ۹-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ عصر یک دمو از سایت قرار بدید در ضمن چک کنید تنظیمات ماژول رو در انتخاب مجموعه ها و گزینه های مطلب که درست تنظیمات رو اعمال کرده باشید آموزش استفاده از ماژول mod_news_pro_gk4 - gogerd - ۱۱-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ عصر منظورت اسکرول خبری هست؟ بعضیا مشکل داره کدوم رو استفاده میکنی؟ یه ماژول اسکرول خبری خوب دارم اگه پیدا نکردی بگو بهت بدم!!! |