![]() |
|
مشکل در تغییر مسیر مدیریت جوملا JISecure My Site - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در تغییر مسیر مدیریت جوملا JISecure My Site (/thread-12032.html) |
مشکل در تغییر مسیر مدیریت جوملا JISecure My Site - amirali - ۸-۴-۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ عصر سلام من مقدار keyرو portalو مقدار پایینی رو حذف کردم.ادرسم چی میشه؟ تویphp myadminاسم تیبلش چیه؟ مشکل در تغییر مسیر مدیریت جوملا JISecure My Site - Reza Ganji - ۸-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ عصر الان مشکل دارید یا میخواهید استفاده کنید ؟ بنظر من بهتره روی پوشه ادمین جوملا از طریق کنترل پنل هاست پسورد بزارید! شما در دیتابیس میتونید به تیبل اکستیشن ها بروید و تیبل رو پیدا کنید. مشکل در تغییر مسیر مدیریت جوملا JISecure My Site - amirali - ۸-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ عصر من این افزونه رو نصب کردم و مقدار keyرو portalو مقدار پایینی رو حذف کردم.آدرسم چی میشه؟ مشکل در تغییر مسیر مدیریت جوملا JISecure My Site - سعید حمزه زاده - ۸-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ عصر از طریق دیتابیس پلاگین رو غیر فعال بفرمایید RE: مشکل در تغییر مسیر مدیریت جوملا JISecure My Site - amirali - ۸-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ عصر (۸-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ عصر)سعید حمزه زاده نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب اسمه تیبله مورد نظر برا غیر فعال کردن چیه؟ RE: مشکل در تغییر مسیر مدیریت جوملا JISecure My Site - Reza Ganji - ۲۸-۸-۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ صبح نام تیبل معمولا هم نام یا شبیه نام افزونه است.شما ابتدا بگردید اگر یافت نشد پیگیری کنید/ |