پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute (/thread-1202.html)

مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - masihagroup - ۹-۳-۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ عصر

دستور position:absolute
در هر ماژولی که این دستور وجود دارد با مخصوصا با IE دچار مشکل میشه؟ چرا و چه راه حلی وجود دارد؟

اینم 1 نمونه از مشکلاتش:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[تصویر:  t361057_Untitled1.jpg]

RE: مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - Reza Ganji - ۹-۳-۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ عصر

ie در اصل از رده خارج و كدها رو نميشناسد البته نسخه 6 اين مرورگر.اگر قالب شما با اين مرورگر مشكلي نداشته باشد معمولا درست عمل ميكند.
كد بالا را با ريليتيو جايگزين كنيد يا حذف كنيد و تست كنيد!

RE: مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - masihagroup - ۹-۳-۱۳۹۰ ۰۵:۲۹ عصر

حل میشه اما چون متحرکه نمیشه و باعث میشه ثابت بمونه متن هام!!
این قطعه کد مربوط به ماژوله:

if($configuration->automatic_scroll_speed > 0){
echo "<tr><td align='center'><a href=\"index.php?option=com_djiceshoutbox&view=shoutboxarchives\">".JText::_( 'SHOUTBOX_ARCHIVES' )."</a></td></tr>";
echo "<tr><td align='center'><div id=\"marqueecontainer\" onmouseover=\"copyspeed=pausespeed\" onmouseout=\"copyspeed=marqueespeed\">";
echo "<div id=\"vmarquee\" style=\" position:absolute !important; float:right; width: 100%;\">";
} else {
echo "<tr><td align='center'><a href=\"index.php?option=com_djiceshoutbox&view=shoutboxarchives\">".JText::_( 'SHOUTBOX_ARCHIVES' )."</a></td></tr>";
echo "<tr><td align='center'><div id=\"marqueecontainer\">";
echo "<div id=\"vmarquee\" width=\"100%\" style=\"overflow-y: auto; \">";

RE: مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - Reza Ganji - ۹-۳-۱۳۹۰ ۰۵:۳۹ عصر

فكر ميكنم بايد كدي براي اصلاح به سي اس اس مربوط به اينترنت اكسپلورر اضافه كنيد.با قالب هايي كه با اين مرورگر سازگار هستند هم تست كنيد و در صورت امكان ادرس دمو قرار دهيد تا دوستاني كه ميتوانند كمك كنند ببينند!

RE: مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - masihagroup - ۹-۳-۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ عصر

قالب با IE مشکلی نداره اما با این دستور داره!

آدرس سایت من هم اینه :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دوستان خواهش می کنم کمک کنند.InloveMacho

RE: مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - پیام عمرانی - ۹-۳-۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ عصر

(۹-۳-۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ عصر)masihagroup نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قالب با IE مشکلی نداره اما با این دستور داره!

آدرس سایت من هم اینه :

از دوستان خواهش می کنم کمک کنند.InloveMacho

دقیقا مشخص کنید کجای سایت مشکل داره

RE: مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - masihagroup - ۹-۳-۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ عصر

ماژول ارسال نظرات پایین صفحه - در Ie 6,7 فقط

RE: مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - پیام عمرانی - ۹-۳-۱۳۹۰ ۰۸:۳۰ عصر

شما از table-layout استفاده کنید و اون رو fix قرار بدید .
البته اگه براتون مقدور اگه بتونم دسترسی داشته باشم به سایت بهتره
به هر حال اگه کمکی بود من در خدمتم

RE: مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - masihagroup - ۱۰-۳-۱۳۹۰ ۰۳:۴۳ عصر

IE 7 با این دستور درست شد اما IE6 هنوزم مشکل داره !!!!!!!!!

position:relative; !important; overflow-y:hidden;

RE: مشکل IE با ماژولها در دستور position:absolute - پیام عمرانی - ۱۰-۳-۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ عصر

نیاز دسترسی به قالبتون دارم ...