پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ساخت فيلدهاي پنهان و شرطي در rsforms - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: ساخت فيلدهاي پنهان و شرطي در rsforms (/thread-11996.html)

ساخت فيلدهاي پنهان و شرطي در rsforms - farid65 - ۴-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ عصر

با سلام من مشكل بزرگي تو ساخت فرم با فيلد پنهان دارم خواهشمندم اگر كسي مي تونه كمك كنه

اينم آموزش توي سايت rsjoomla
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توضيحات نگاه مي كنم يه چيزايي متوجه مي شم ولي متاسفانه اجرايي نيست تو اجرا بعضي چيزا گنگه و سر در نمي يارم

هركاري مي كنم نمي شه اگر دوستان يكي بصورت مثال روشهاي توضيح داده شده رو انجام بده و مثالشو براي دانلود بزاره هم مشكلم حل مي شه

ساخت فيلدهاي پنهان و شرطي در rsforms - محمدسلیمانی - ۴-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ عصر

سلام در اینجا آموزشش و قرار دادم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر جایی مشکل هست بگید
البته در این پست که لینک دادم اجازه ارسال مطلب ندارید
اگر میخواید مسائل مربوط به اراس فرم زودتر پیگیری بشه در این پست سوال کنید

ساخت فيلدهاي پنهان و شرطي در rsforms - farid65 - ۴-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ عصر

با سلام اموزشتونو خوندم و تشكر مي كنم از زحمتي كه براي اموزش كشيديد.... ولي بازم مشكل دارم اگر زحمتي نيست مثال خودتان را (شماره دانشجويي ) فيلد مخفي شونده براي دانلود بزاريد ممنون مي شم تا بتونم مشكل خودمو پيدا كنم

اينم نمونه rsjoomla

نمونه اي كه براي دانلود فيلدهاي مخفي شونده گذاشتيد پيچيدست مثال خودتون رو اگر براي دان بزاريد ممنون مي شم

ساخت فيلدهاي پنهان و شرطي در rsforms - محمدسلیمانی - ۵-۴-۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ صبح

سلام پاسخ شما اینجا داده شد
یک نمونه هم قرار دادم ساده تر