![]() |
|
پلاگین ایجاد جدول پخش موسیقی در میان مطالب mp3 Browser Fork - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: پلاگین های جوملا 2.5 (/forum-120.html) +----- انجمن: پلاگین های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-121.html) +----- موضوع: پلاگین ایجاد جدول پخش موسیقی در میان مطالب mp3 Browser Fork (/thread-11991.html) |
پلاگین ایجاد جدول پخش موسیقی در میان مطالب mp3 Browser Fork - somi90 - ۳-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ عصر ![]() ![]() پلاگین ایجاد جدول پخش موسیقی در میان مطالب ![]() کد: This plugin for the Joomla CMS will create a table of every MP3 in a specified folder. It displays the ID3 information of each track with a link to download or play the file in the browser. Shameless fork from dotcomdevelopment.com.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوستان عزیز توجه داشته باشند جهت دانلود و مشاهده اسناد راهنما باید با تغییر آی پی وارد سایت گوگل کد شوند تا توضیحات این افزونه را مشاهده کنند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با توجه به اینکه دوستمون این افزونه را ترجمه و در این تاپیک معرفی کردند من هم تاپیک را ویرایش و توضیحات و لینک ها رو اضافه کردم و اگر مشکلی در ترجمه مشاهده کردید میتوانید در همین تاپیک گزارش تا در صورت امکان دوستان رفع کنند چون این افزونه مورد نیاز خیلی از دوستان خواهد بود. باتشکر : گنجی RE: پلاگین ایجاد جدول پخش موسیقی در میان مطالب mp3 Browser Fork - solitary - ۱۸-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ عصر ممنون پلاگین بدرد بخوریه به خوبی هم کار میکنه فقط یه ارور توی سایت نمایش داده میشه نمیدونم دلیلش چی هست کد: Warning: realpath() [function.realpath]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1476 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in ../public_html/new/plugins/content/mp3browser/getid3/getid3/getid3.php on line 24به این خط گیر میده کد: $temp_dir = realpath($temp_dir);RE: پلاگین ایجاد جدول پخش موسیقی در میان مطالب mp3 Browser Fork - Reza Ganji - ۱۹-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ صبح SAFE MODE در تنظیمات پی اچ پی شما روشن است یا off ؟ ممکنه از این باشه RE: پلاگین ایجاد جدول پخش موسیقی در میان مطالب mp3 Browser Fork - solitary - ۲۰-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ عصر آقای گنجی من روی هاست کار میکنم دسترسی به تنظیمات سرور ندارم .روشن کنن حل میشه ؟ اگه نمایش پیغام خطا رو خاموش کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون کار میکنه فقط مشکلش همین پیغامه RE: پلاگین ایجاد جدول پخش موسیقی در میان مطالب mp3 Browser Fork - Reza Ganji - ۲۲-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ صبح درود بگید سیف مود رو خاموش کنند و اگر مشکل دوباره پابرجا بود افزونه رو حذف و دوباره نصب و فعال کنید. البته safe mod در پی اچ پی گویا خودش مشکل سازه و کلا توصیه نمیشه اما متاسفانه بسیاری از هاستینگ ها بخاطر بالا بردن امنیت فعال می کنند. |