![]() |
|
وجود نداشتن گزینه تصاویر و لینک ها در قسمت نگارش مطلب جوملا 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: وجود نداشتن گزینه تصاویر و لینک ها در قسمت نگارش مطلب جوملا 2.5 (/thread-11987.html) |
وجود نداشتن گزینه تصاویر و لینک ها در قسمت نگارش مطلب جوملا 2.5 - iman iman - ۳-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ عصر با سلام جوملای من نسخه 2.5.8 بود که به وسیله فایل بروز رسانی از سایت جوملا جهانی آن را به 2.5.11 ارتقاء دادم . گرچه حتی قبل از این بروز رسانی جوملای من در قسمت نگارش مطلب جدید گزینه تصاویر و لینک ها را نداشت اما با این بروز رسانی هم همچنان این گزینه وجود ندارد. من حتی علاوه بر بسته بروز رسانی جوملا ، یکبار دیگر همه فایل های جوملای استاندارد را روی فایل های جوملام کپی کردم ولی همچنان گزینه تصاویر و لینک ها در قسمت نگارش متن جدید یا هر مطلب دیگری وجود ندارد. پلاگین ها و افزونه های نصب شده قسمت سایت و مدیریت جوملا را هم چک کردم همه چیز عادی بود و چیز غیر فعال جدیدی وجود نداشت. عکس جوملای استاندارد ![]() عکس جوملای من که با وجود بروز رسانی همچنان گزینه تصاویر و لینک ها را ندارد ![]() دوستان اگر می دونند این گزینه رو چطور و از کجا باید فعال کنم لطفا همین جا مطرح کنند با تشکر وجود نداشتن گزینه تصاویر و لینک ها در قسمت نگارش مطلب جوملا 2.5 - iman iman - ۳-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۳۶ عصر با تشکر از دوستان مشکل حل شد از قسمت زیر غیر فعال شده بود جوملا / محتوا / مدیریت مطالب / انتخاب ها / ویرایش قالب / تصاویر و لینک های بخش کاربری و مدیریت |