![]() |
|
کامپوننت guru - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کامپوننت guru (/thread-11975.html) صفحهها: 1 2 |
کامپوننت guru - sadeghi - ۱-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ عصر سلام خدمت تمامی دوستان میخواستم بدونم چه جوری میشه به کامپوننت guru ، ریال را اضافه کرد؟ کامپوننت guru - مرتضی محمدجانی - ۲-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ صبح سلام دوست من انا رو ببین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: کامپوننت guru - hometgah - ۲۴-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ عصر Access Denied You do not have permissions to access this page. RE: کامپوننت guru - shaban532 - ۲۴-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ عصر نقل قول: Access Deniedدوست عزیز لطفا سوالتون رو به طور کامل مطرح کنید. موفق باشید. RE: کامپوننت guru - anzal - ۲۶-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ صبح احتمالا برای دیدن مطلب باید در انجمن ثبت نام کنید. RE: کامپوننت guru - sadrainc - ۱۳-۴-۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ عصر با سلام من کامپوننت guru را روی جوملا 3 نصب کردم ولی پس از تعربف دروس وقتی شخصی بخواهد عضو شود تا دوره راخریداری کند متاسفانه پس از پر کردن فیلدها وقتی دکمه ایجاد حساب کاربری جدید را میزنیم هیچ اتفاقی نمی افتد. دلیلش چیست؟ RE: کامپوننت guru - پیام عمرانی - ۱۴-۴-۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ صبح سلام افزونه اورجینال هست یا نال ؟! اگر نال شده گرفتید که اکثرا مشکل دارن RE: کامپوننت guru - sadrainc - ۱۴-۴-۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ عصر از سایت افزونه ها خریدم اگر مورد پیشنهادی دارید که مشکل را برطرف میکند لطفا اعلام فرمایید. RE: کامپوننت guru - پیام عمرانی - ۱۵-۴-۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ عصر سلام پیشنهاد میدم با خود افزونه ها مکاتبه کنید RE: کامپوننت guru - sadrainc - ۱۵-۴-۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ عصر مکاتبه کردم میگن مشکلی نداره بقیه دارن کار میکنن |