![]() |
|
کمک در انتخاب میزبانی دامین و هاست - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کمک در انتخاب میزبانی دامین و هاست (/thread-11963.html) |
کمک در انتخاب میزبانی دامین و هاست - mortaza_max - ۳۱-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ صبح سلام دوستان من میخام یه هاست و دامین بخرم... چند تا سوال داشتم؟ دوستانی که تجربه دارند صرفه نظر از تبلیغ یک سایت خاص: 1- هاستی که پر سرعت باشه امنیتش بالا باشه و قطعی نداشته باشه، آنتی شل و ابزارهای امنیتی و سئو داشته باشه و هک نشده باشه و سرور خارجی با قیمت مناسب داشته باشه... چی پیشنهاد میکنید؟ 2- همینطور دامین از کجا بخرم که خوب باشه و امنیتش بالا باشه و قطعی نداشته باشه و قیمتش مناسب باشه... راستش زیاد رو قیمت حساس نیستم فقط خوب باشه و از امنیت و سرعت بالایی برخوردار باشه و پشتیبانیش هم خوب باشه از همه مهمتر سازگار با جوملا. منتظر نظر دوستان هستم. کمک در انتخاب میزبانی دامین و هاست - Zhyar - ۳۱-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ صبح درود والا من از جناب گنجی (مدیر انجمن) چندین هاست گرفتم کیفیتش خوبه... پشتیبانیش خوبه... و قیمتشم مناسبه کمک در انتخاب میزبانی دامین و هاست - سعید حمزه زاده - ۳۱-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ عصر بنده هم پیشنهادم پارس جوم هاست هست یا علی کمک در انتخاب میزبانی دامین و هاست - Reza Ganji - ۳۱-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ عصر ممنون از دوستان که پارس جوم رو حمایت میکنند. درمورد دامنه فقط خدمت شما عرض کنم اگر دامنه ملی ثبت میکنید حتما در پنل خودتون در سایت nic.ir باشه و دامنه های بین المللی هم حتما پنل اصلی رو تحویل بگیرید. درصورتی که به هرنحوی خدمات دهند شما وجود نداشت شما به دامنه های خود دسترسی داشته باشید. |