![]() |
|
دسترسی کاربران - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: دسترسی کاربران (/thread-11958.html) |
دسترسی کاربران - rezamasih - ۳۰-۳-۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ عصر با سلام دوستان میخواهم به یکی از کاربرانم یه دسترسی بدهم که فقط بتونه مطالب را وایرایش بکنه باید چطوری این کار را انجام دهم؟ یدونه کاربر ایجاد میکنم و سطح دسترسی را برروی ویرایشگر میزارم اما نمیتونم لاگین کنم به سایت مشکل کجاست؟ دسترسی کاربران - sasanu - ۳۱-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ صبح کاربر ویرایشگر نیازی به لاگین به مدیریت نداره شما کاربر ویرایشگر ایجاد کردید و این کاربران دسترسی مدیریت رو ندارند که به مدیریت لاگین کنند ویرایش از طریق لاگین شدن در خود سایت هست نه بخش مدیریت دسترسی کاربران - rezamasih - ۳۱-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ صبح خب اگر بخواهم فقط چندتایی متن را بتونه وایراش کرد باید چکار کرد؟ دسترسی کاربران - sasanu - ۳۱-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ صبح همون دسترسی ویرایش گر کافیه و کاربر مورد نظر از طریق خود سایت لاگین میکنه و بالای مطالب روی آیکن ویرایش کلیک میکنه و مطالب رو ویرایش میکنه دسترسی کاربران - rezamasih - ۳۱-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ صبح بله دوست عزیز این موضوع را متوجع شدم اما میخواهم فقط بتواند 4تا مطلب را ویرایش بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دسترسی کاربران - sasanu - ۳۱-۳-۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ صبح یک گروه کاربری جدید ایجاد کنید در قسمت مدیریت مطالب در بخش ویرایش هر کدام از چهار مطلب در قسمت مجوزهای مطلب دسترسی ویرایش مطلب را برای گروه کاربری ساخته شده خود قرار دهید |