![]() |
|
درخواست ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست ماژول (/thread-11905.html) |
درخواست ماژول - saeidi - ۲۶-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ صبح با سلام خدمت دوستان عزیز لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید ماژولی می خواهم که در سایت خبری ودر کناره های سایت به فرض مثال (اخبار و اطلاعات شهرستان ، واخبار ویژه و ... ) را به صورت بند انگشتی ومقداری از متن را نشان بدهد سپاسگزارم درخواست ماژول - سعید حمزه زاده - ۲۶-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ صبح قول میدم اصلا زحمت جستجو به خودتون ندادید!!! آیدا نیوز و گلوبال نیوز!!! یا علی درخواست ماژول - hadiaj168 - ۲۶-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ صبح سلام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. + دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درخواست ماژول - saeidi - ۲۷-۳-۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ صبح با سلام ماژولی که در سایت مثل قالب سایت باشگاه خبرنگاران (مثلا: قسمت خواندنی ها ، برگزیده ها ، عکس برتر روز)باشد. سپاسگزارم با سلام ماژولی که در سایت مثل قالب سایت باشگاه خبرنگاران (مثلا: قسمت خواندنی ها ، برگزیده ها ، عکس برتر روز)باشد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سپاسگزارم درخواست ماژول - سعید حمزه زاده - ۲۷-۳-۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ صبح عرض کردم با آیدا نیوز و یا گلوبال نیوز میتونید همینطوری راه اندازی کنید یا علی درخواست ماژول - saeidi - ۲۷-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ صبح نحوه تنظیمات گلوبال نیوز را نتوانستم راه اندازی کنم ماژول آیدا نیوز را پیدا نکردم لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم نحوه تنظیمات گلوبال نیوز را نتوانستم راه اندازی کنم ماژول آیدا نیوز را پیدا نکردم لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم |