![]() |
|
مشکل در راست چین کردن منوی زیبای منومتیک - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در راست چین کردن منوی زیبای منومتیک (/thread-11895.html) |
مشکل در راست چین کردن منوی زیبای منومتیک - payamnt - ۲۵-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ عصر مشکل در راست چین کردن منوی زیبای منومتیک کسی از دوستان می تونه بگه کدهای این فایل رو چجوری راست چین کنم(من دستکاری کردم راست چین شد اما یکمی بهم ریخت) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مشکل در راست چین کردن منوی زیبای منومتیک - mal2moh - ۲۵-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ عصر سلام ماژول رو بزارین تا بررسی بشه RE: مشکل در راست چین کردن منوی زیبای منومتیک - hoomanb - ۲۵-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ عصر سلام بنده این منو را اصلاح کردم و اشکالات کوچکی که داشت را برطرف کردم و اماده استفاده می باشد RE: مشکل در راست چین کردن منوی زیبای منومتیک - payamnt - ۳۰-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ صبح (۲۵-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ عصر)hoomanb نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام چجوری از این فایلی که گذاشتید استفده کنم؟ مشکل در راست چین کردن منوی زیبای منومتیک - hoomanb - ۳۰-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ صبح سلام فایل جاوااسکریپت را از فایل زیپ خارج کنید و نام آن را به نام فایل اصلی تغییر بدهید و جایگزین کنید |