![]() |
|
چگونگی تبدیل دیتابیس جوملا 2.5 به sqlserver - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چگونگی تبدیل دیتابیس جوملا 2.5 به sqlserver (/thread-11836.html) |
چگونگی تبدیل دیتابیس جوملا 2.5 به sqlserver - mis.shafiee - ۲۰-۳-۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ عصر سلام من چطوری می تونم وقتی دارم جوملا 2.5 را نصب می کنم دیتابیسش را sqlserver کنم. ممنونم از راهنماییتئن چگونگی تبدیل دیتابیس جوملا 2.5 به sqlserver - pari2 - ۲۱-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ صبح سلام دوست گرامی نسخه آن باید SQL Server 2008 باشه و در مرحله چهارم در نوع دیتابیس اگر فعال باشه در لیست کشویی ظاهر میشه در php.ini باید extension=php_sqlsrv_53_ts_vc9.dll فعال باشه موفق باشید
چگونگی تبدیل دیتابیس جوملا 2.5 به sqlserver - mis.shafiee - ۲۱-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ عصر متاسفانه در لیست کشویی من sqlserver وجود ندارد. در ضمن php.ini کجا قرار دارد؟؟؟ در ضمن من روی لوکال کار می کنم. ممنون از راهتماییتون چگونگی تبدیل دیتابیس جوملا 2.5 به sqlserver - mis.shafiee - ۲۳-۳-۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ عصر کسی نمی تونه بیشتر راهنمایی کنه؟؟ |