![]() |
|
عدم نمایش عکس در اسلاید شو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عدم نمایش عکس در اسلاید شو (/thread-11795.html) |
عدم نمایش عکس در اسلاید شو - jalaladdin - ۱۸-۳-۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ صبح وقتی از قسمت مدیریت رسانه ها عکسی را اپلود میکنم عکس اپلود میشود اما مشاهده نمیشود عدم نمایش عکس در اسلاید شو - Zhyar - ۱۸-۳-۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ صبح درود برای همین عکس اینجوریه؟ عدم نمایش عکس در اسلاید شو - jalaladdin - ۱۸-۳-۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ صبح وقتی همین عکس در مطلب میگذارم چیزی نمایش داده نمیشود برای عکس که اپلود میکنم اینجوریه خیر قبلا مشکلی وجود نداشت عکس بخوبی نمایش داده میشد عدم نمایش عکس در اسلاید شو - sasanu - ۱۹-۳-۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ صبح شما دربخش مدیریت رسانه ها در قسمت انتخابها بررسی کنید گزینه "انواع قابل نمایش فایل ها" فرمت تصاویر مورد نظز شما برای نمایش در بخش تصاویر وارد شده باشه در ضمن از فرمت های استاندارد و رایج استفاده کنید عدم نمایش عکس در اسلاید شو - jalaladdin - ۲۰-۳-۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ صبح هر عکسی با هر فرمتی اپلود میکنم نمایش داده نمیشود |