![]() |
|
غیر فعال کردن تب های مدیریت جوملا و تغییر آنها!!! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: غیر فعال کردن تب های مدیریت جوملا و تغییر آنها!!! (/thread-11663.html) |
غیر فعال کردن تب های مدیریت جوملا و تغییر آنها!!! - hesari_313 - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ عصر سلام به همه دوستان دوستان من یه مشکلی داشتم هر کار می کنم نمی تونم تب های قسمت مدیریت رو تغییر بدم یا ویرایشش کنم مثلا می خوام این تبو که دموشم گزاشتم غیر فعال کنم و به جای نوشته داخلش نوشته خوم رو بزارم لطفا راهنماییم کنید
غیر فعال کردن تب های مدیریت جوملا و تغییر آنها!!! - سعید حمزه زاده - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ عصر افزونه های> مدییت ماژول ها >> یک گزینه هست نوشته سایت، تغییر بدید به مدیریت از این صفحه میتونید غیرفعال کنید غیر فعال کردن تب های مدیریت جوملا و تغییر آنها!!! - hesari_313 - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ عصر ممنون اقای حمزه زاده! حل شد چطو میتونم ویرایشش کنم؟؟؟؟؟؟؟ متن داخلشو؟ غیر فعال کردن تب های مدیریت جوملا و تغییر آنها!!! - سعید حمزه زاده - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ عصر در فایل ترجمه جوملا هست نام ماژول رو ببینید و در فولدر administrator فولدر modules هست یا علی |