![]() |
|
زیبا سازی قالب جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: زیبا سازی قالب جوملا (/thread-11658.html) |
زیبا سازی قالب جوملا - hamid80 - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ صبح باسلام و عرض تبریک به مناسبت ولادت امام علی ع من قصد انتشار یک قالب برای این روز خاص دارم دوتا مشکل برخورد کردم و از دوستان در این رابطه کمک می خواهم که بعد از رفع این دو مشکل به صورت بسته نصبی ارعه ش کنم یک من امدم برای main یک کد نوشتم ولی متاسفانه نمایش داده نمیشه در همه قسمتهای کد رنگی که تعریف کردم کد php: #main { کد php: #contents {RE: زیبا سازی قالب جوملا - Reza Ganji - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ صبح درود ممنون باید قالب رو پیوست کنید و دمو آنلاین قرار دهید تا دوستان بتونند کمک کنند. زیبا سازی قالب جوملا - hamid80 - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ صبح دمو persian-learn.ir/demo زیبا سازی قالب جوملا - سعید حمزه زاده - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ عصر دوست عزیز پس زمینه از تصویر background-image: url(../images/bg.jpg); در body استفاده شده! یا علی زیبا سازی قالب جوملا - hamid80 - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ عصر خوب مگه اشکالی داره برای هر قسمت از کد رنگ خودش استفاده کردو چرا باکس شدو که برای کانتنت تعریف کردم نمایش داده نمیشه؟ زیبا سازی قالب جوملا - Reza Ganji - ۶-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ صبح دوستانی که طراحی قالب بلد هستند و فرصت دارند بد نیست در این زمینه به دوستمون کمک کنند ! |