![]() |
|
چیکارکنم عکسم تو صفحه اینترو کامل نشون بده؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چیکارکنم عکسم تو صفحه اینترو کامل نشون بده؟؟؟ (/thread-11648.html) |
چیکارکنم عکسم تو صفحه اینترو کامل نشون بده؟؟؟ - MARKO - ۲-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ عصر سلام و درود دوستان من مسخوام یه عکس طراحی کنم و به جای این عکس وسط بزارم میشه لطف کنید راهنمایی کنید که اندازه عکس باید چند در چند باشه که کل صفحه رو بگیره؟؟؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الان این یه عکسی که گذاشتم و همینطوری الکی گذاشتم فقط میخواستم خالی نباشه .. الان اگه صفحه رو با اسکرول بزرگ و کوچیک کنیم فاصله میوفته بین عکس بالا و پایین چیکار کنم که این ها بهم فیکس بشه و جدانشن؟؟؟ چیکارکنم عکسم تو صفحه اینترو کامل نشون بده؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ عصر سلام دوست عزیزم دیدم اینترو شمارو، پیشنهاد میکنم این نمونه ای رو که بنده درست کردم رو ملاحظه بفرمایید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. علی یارتون چیکارکنم عکسم تو صفحه اینترو کامل نشون بده؟؟؟ - MARKO - ۲-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۱۳ عصر خیلی خویه .. چیکار کنم مال منم اینطوری بشه؟؟؟ چیکارکنم عکسم تو صفحه اینترو کامل نشون بده؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ عصر باید css نویسی بلد باشید من چندین لایه رو روی هم قرار دادم برای مثال تصویر لوگوی رو با تصویر نوشته های چپ لایه های مستقل از بک گراند هستند چیکارکنم عکسم تو صفحه اینترو کامل نشون بده؟؟؟ - MARKO - ۲-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ عصر خب اگه دوستان کمکی از دستتون بر میاد لطف کنید کمک کنید ممنون میشم .. ![]() ![]()
چیکارکنم عکسم تو صفحه اینترو کامل نشون بده؟؟؟ - کاوه - ۳-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ صبح اندازه تصویر 1201 در 633 است میتونی از یک فایل گیف استفاده کی.. و جلوه بدی.. کمی حجم زیاد میشه... چیکارکنم عکسم تو صفحه اینترو کامل نشون بده؟؟؟ - MARKO - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۳۶ صبح مثلا چطور میشه اینکارو که میگید میشه انجام داد؟؟؟ |