![]() |
|
ارسال ایمیل به کاربر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارسال ایمیل به کاربر (/thread-11566.html) |
ارسال ایمیل به کاربر - hadis - ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ عصر سلام دوستان توی سایتم از قسمت تنظیمان سرور تنظیمات ایمیلوانجام دادم. میخوام از طریق کامپوننت، پیغام ها بتونم پیغام خصوصی برای یک کاربر خاص بفرستم. اما وقتی میخوام یه کاربرو انتخاب کنم لیست کاربر ها نمیاد و هیچی نشون نمیده. مشکل از کجاست؟ ارسال ایمیل به کاربر - hadis - ۲۸-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ صبح دوستان چرا کسی جواب منو نمیده. منتظرم... ارسال ایمیل به کاربر - gogerd - ۲۸-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ عصر از اونجا برای اعضا میتونی بفرستی باید اعضا توی مدیریت کاربران اضافه بشن بعدش از اونجا انتخابشون کنی!! موفق باشی ارسال ایمیل به کاربر - hadis - ۲۸-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ عصر توی مدیریت کاربران تمام کاربر هام لیست شده اما توی پیغام ها پیغام شخصی جدید لیست کاربر ها خالیه..... ارسال ایمیل به کاربر - gogerd - ۲۸-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ عصر شاید غیر فعال باشند! اگر نه ممکنه جوملات خراب شده باشه یه بار اکسترکت کن! RE: ارسال ایمیل به کاربر - Reza Ganji - ۲۹-۲-۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ صبح نسخه جوملاتون چنده. در جوملا در مدیریت کاربران و در قسمت یادداشت های کاربر میتونید برای کاربر دلخواه پیغام یا داداشت بفرستید که البته فکر میکنم این قسمت باید ترجمه اش تغییر کنه. ارسال ایمیل به کاربر - hadis - ۲۹-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ صبح جوملا 2.5 تو این قسمت یه پیغام واسه کاربر تو مدیریت ایجاد میشه اما پیغامو ایمیل نمی زنه کاربر چه جوری این پیغامو بخونه؟ تنظیمات ایمیلو انجام دادم ایمیل گروهی واسه تمام کاربران میزنه RE: ارسال ایمیل به کاربر - Reza Ganji - ۲۹-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ صبح من فکر کردم پیغام میخواهید بفرستید. در مدیریت ارسال ایمیل گروهی هست که برای یک گروه کاربری میتونید ایمیل بفرستید برای کاربر تکی ندیدم یا حواسم نیست اما فکر میکنم نداره. ارسال ایمیل به کاربر - محمدسلیمانی - ۲۹-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ صبح بهتره از کامپوننت uddeIM استفاده کنید مخصوص ارسال پیام خصوصی بین کاربران هست البته من واسه دارمنمیدونم برای وجود داره یا نه بهتره جستجو کنید
ارسال ایمیل به کاربر - hadis - ۲۹-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ صبح همین پیغام رو کاربر چه جوری باید ببینه؟ |