![]() |
|
فروش اینترنتی کتاب! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فروش اینترنتی کتاب! (/thread-11561.html) |
فروش اینترنتی کتاب! - eskafild - ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ صبح سلام من می خواستم تو سایتم یه بخش فروش کتاب راه بندازم که بشه آنلاین خرید کرد و فاکتورش به مشتری و من هم برسه چه افزونه ای سراغ دارید؟ تجاری یا رایگان؟ شرایط استفادش چیه؟ جوملا 1.5 ممنون
فروش اینترنتی کتاب! - کاوه - ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ صبح کامپوننت ویرچوا مارکت رایگانه نو انجمن فکر کنم برای دانلود باشه.. البته اگه فروشگاهتون کوچیکه کامپوننت های فروشگاه ساز ساده تر است.. تو جومینا مخصوصا زیاده و اگر خیلی کوچیکه مثلا 10 یا 20 کتاب می تونید از ما ژول فروش مستقیم استفاده کنید... فروش اینترنتی کتاب! - Zhyar - ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ صبح درود میخواید لینک دانلود رو براش بذارید یا کتاب براش ارسال میشه؟ فروش اینترنتی کتاب! - eskafild - ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ صبح فعلا در حد یکی دو تا کتاب می خوام بزارم می خوام آنلاین خریداری بشه و خودم کتاب رو بفرستم فروش اینترنتی کتاب! - Zhyar - ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ صبح کامپوننت جومینا پی منت بود که رایگان بود میشد ازش استفاده کرد ولی در تغییراتی که "به پرداخت" اعمال کرد دیگه کار نمیکنه متاسفانه مگه اینکه بخرید فروش اینترنتی کتاب! - eskafild - ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ صبح افزونه ی رایگانی پس وجود نداره؟ خود پارس جوم از چی استفاده می کنه؟
فروش اینترنتی کتاب! - Zhyar - ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ صبح میخواید از چه بانکی درگاه پرداخت بگیرید؟ فروش اینترنتی کتاب! - eskafild - ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ صبح من کارت های کشاورزی و ملی رو دارم! RE: فروش اینترنتی کتاب! - Zhyar - ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ صبح از امکانات این افزونه : امکان مدیریت پرداختها متصل به وب سرویس بانک ملی امکان ارسال ایمیل پس از ثبت خرید موفق به مدیر و مشتری امکان ارسال پیامک پس از ثبت خرید موفق به مدیر و مشتری مشاهده پرداختهای وصول شده و تائید شده نصب آسان دارای ماژول چند کاره ( فروش مستقیم - لیست فروش) ---- باتشکر از جناب طالبی فروش اینترنتی کتاب! - gogerd - ۲۸-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ عصر اپن کارت هم خوبه من تازه اشنا شدم باهاش |