![]() |
|
دسترسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: دسترسی (/thread-11536.html) |
دسترسی - rezaetemadi - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ صبح سلام دوستان من چندین نوع دسترسی دارم ! 1- تشکیلات و ساختار 2- ورزشی 3 - امکانات و تجهیزات 4 - آموزش و پژوهشی و... من بیش از 50 تا فرم هم دارم ! مثلا 10 تا فرم برای ساختار است 10 تا فرم برای ورزشی و... می خواهم حق دسترسی بدهم ! نزدیک به 100 کاربر از پیش تعریف شده هم دارم ! در سایت کسی ثبت نام نمی کند ! حالا می خواهم کاربران را در مجموعه های بالا تقسیم کنم ! و هر کدام فقط به فرم های خاص خود در ارتباط باشند ! چی کار باید بکنم !؟ آیا بهترین روش ساخت منوهای جداگانه است ! یا روش مناسب دیگر هم است؟ RE: دسترسی - محمدسلیمانی - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ صبح سلام با این کامپوننت میتونید حتی با ایجاد یک منو طوری تعریف کنید که هر کاربر یا گروه کاربری محتویات مخصوص خودش رو ببینه دسترسی - rezaetemadi - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ عصر سلام و ممنون ! چه جوری ؟ هر کاری کردم نشد !! ! ! ! ! ! ! دسترسی - mahan - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ عصر درود بر شما با این افزونه شما می توانید به راحتی بر مجموعه ها و کاربرانی که در سایت شما وجو دارند مدیریت کنید شما می توانید در این کامپوننت گروه کاربری ایجاد کنید و مطالب و یا مجموعه هایی را به آن دسترسی دهید و مشخس کنید که کاربر ثبت نام شده شما در جوملا در کدام گروه کاربری در این کامپوننت باشد و به چه مجموعه و مطلب دسترسی داشته باشد شاد باشید و شادی بخش دیگران دسترسی - rezaetemadi - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ عصر ممنون ! من به مطلب و مجموعه کاری ندارم ! من N عدد فرم دارم که هر فرم باید برای گروه کاربری خاصی منتشر بشود ! این را چی کار کنم ! من فرم ها را با منوها نمایش می دهم دسترسی - محمدسلیمانی - ۲۶-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ صبح همونطور که آقای شهروز محرمپور گفتند میتونید برای منو هم این سطح بندی رو اعمال کنید یعنی هر منو مخصوص یک گروه و برای بقیه منو ها هم پیغام دلخواه رو نمایش میده. |