![]() |
|
مشکل با مدیریت جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با مدیریت جوملا (/thread-11451.html) |
مشکل با مدیریت جوملا - مسعود معمار - ۱۸-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ صبح کمک کمک کمک !!! فوری ! فوری1 دوستان در حال استفاده از فرم ساز breezing بودم که یه هو مدیریت جوملا بسته شد ! الان نه سایت بالا میاد نه مدیریت جوملا ! به نظر شما راهش چیه ؟ خواهش میکنم زود جوابمو بدید ! خیلی فوری هستش ! ممنون میشم ! آدرس سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مشکل با مدیریت جوملا - محمدسلیمانی - ۱۸-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ صبح پوشه administrator را تغییر نام دهید و از یک جوملای خام پوشه administrator را دوباره بارگزاری کنید... مشکل با مدیریت جوملا - سعید حمزه زاده - ۱۸-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ صبح بسته جوملا رو روی روت اکسترکت کنید و فولدر installation رو حذف بفرمایید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه یا علی مشکل با مدیریت جوملا - Zhyar - ۱۸-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ صبح درود اگر ارور خاصی نشون میده بفرمایید تا بررسی بشه مشکل با مدیریت جوملا - mahan - ۱۸-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ عصر درود بر شما پیشنهاد می کنم اگر بک آپ از سایت خود دارید حتما آنرا برگردانید شاد باشید و شادی بخش دیگران |