![]() |
|
نمایش فایل html به عنوان ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نمایش فایل html به عنوان ماژول (/thread-11380.html) |
نمایش فایل html به عنوان ماژول - hesammiri - ۱۳-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ صبح دوستان من یک کد php دارم که اوقات شرعی رو نشون میده. برای خارج از ایران نیاز دارم به این کد. من وقتی کد رو با Chrome باز می کنم درست نشون میده. حالا سعی کردم تبدیل کنم به یک ماژول که تو سایت بذارم. اما وقتی ماژول رو نصب می کنم چیزی نشون نمی ده. ممنون می شم راهنمایی کنید. در ضمن من واقعا مبتدی هستم. من کد رو تو این سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نگاه می کنم درسته ولی تو جوملا هیچی نشون نمی ده. ممنون نمایش فایل html به عنوان ماژول - Reza Ganji - ۱۳-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ صبح از افزونه های نمایش کد استفاده کنید . قبلا چندین افزونه در انجمن منشر شده است. یکی از بهترین ها jumi هست.اون رو سرچ و دانلود کنید و سعی کنید روش کار باهاش رو یاد بگیرید. نمایش فایل html به عنوان ماژول - hesammiri - ۱۳-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ صبح ممنون آقای گنجی باور کنید دارم گیج میشم. حداقل 4 تا از این ماژولها رو نصب کردم. ولی کد رو پیست می کنم هیچی نشون نمیده. در صورتی که همون افزونه رو با کدهای ساده تست می کنم کار می کنه. کد خودم رو همون تو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چک کردم درست بود. آقای گنجی واقعا من مثل شما وارد نیستم ببینید میشه کاری کرد. ممنونم از پاسخ شما نمایش فایل html به عنوان ماژول - Reza Ganji - ۱۳-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ صبح خوب دوست من این ماژولش موجود هست نیازی به این کد ندارید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمایش فایل html به عنوان ماژول - hesammiri - ۱۳-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ عصر آقای گنجی باز هم ممنون من این ماژولهایی که شما راهنمایی کردید رو مطالعه کردم. اما هیچ کدوم واسه اهل تشیع نیست. این کدی که من گذاشتم این قابلیت رو داره. اما یک ماژول واسه اوقات تشیع هست اما فقط واسه ایرانه. به نظر شما بخاط اینکه خروجی برنامه جدول هست مشکل نداره. تو جومی هم انجام دادم باز هم نشد. باز هم از کمک شما ممنونم نمایش فایل html به عنوان ماژول - Reza Ganji - ۱۳-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ عصر رو لوکال تست میکنید? روی هاست تست کنید.افزونه سورسر هم تست کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ماژول Blank Module رو هم تست کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |