![]() |
|
یک ماژول نظر سنجی زیبا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: یک ماژول نظر سنجی زیبا (/thread-1135.html) |
یک ماژول نظر سنجی زیبا - سید منصور فیروزه - ۱-۳-۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ صبح با سلام خدمت دوستان گرامی دنبال یک ماژول جالب و زیبا برای "نظرسنجی" میخوام. که با یک کلیک رای خودشون را بدن. یه چند مورد موجود بود ولی خب نه فارسی بود و زیبا هم نبود. میخواستم ببینم دوستان که قبلا کار کردن چی در نظر دارن. ممنون RE: یک ماژول نظر سنجی زیبا - madadii - ۱-۳-۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ صبح یه ماژول نظر سنجی قشنک هست فایلش رو خودم گم کردم . به اسم Nice Ajax Pol نظر سنجی قشنگی داشت اگه امروز پیداش کردم برات میزارم . برای دانلود پیدا کردم بفرمائید . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: یک ماژول نظر سنجی زیبا - سید منصور فیروزه - ۱-۳-۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ صبح (۱-۳-۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ صبح)madadii نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام دوست من سپاسگذارم ![]() راستی داداش این واسه جوملا 1.5 بود ؟ فکر کنم آخرش واسه جوملا 1.6 باید برم سراغ ACE خیلی ممنون RE: یک ماژول نظر سنجی زیبا - Reza Ganji - ۱-۳-۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ عصر فايل به پيوست اضافه شد! بله اين ماژول با جوملا 1.6 سازگار نيست و در سايت سازنده هم هنوز بروزرساني نشده است! |