![]() |
|
مشکل با آیکن فروم مای بی بی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با آیکن فروم مای بی بی (/thread-11325.html) |
مشکل با آیکن فروم مای بی بی - behmor67 - ۷-۲-۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ عصر سلام من جند وقتی با مای بی بی کار میکنم همه چی خوبه فقط میخواستم مثل سایت پارس جوم برای هر انجمن یک عکس بگذارم(مثل عکس زیر) ![]() در سایت های فارسی مای بی بی هم گشتم و افزونه ای را که برای 1.6 بود پیدا و نصب کردم اما وقتی آدرس دهی عکس در هر انجمن میکنم ![]() 2 عکس کنار هم ظاهر میشه (مثل عکس زیر) ![]() میخواستم مثل پارس جوم فقط یک عکس باشه ممنون میشم هر کی توضیح میده کامل باشه خیلی خیلی دنبال راه حلش گشتم مشکل با آیکن فروم مای بی بی - Reza Ganji - ۷-۲-۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ عصر برای این منظور آموزش کوچی در سایت مای بی بی ایران موجود هست. آموزش زیر رو میتونید مطالعه کنید و طبق اون انجام بدید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |